Workshop Aromatherapie

Nieuw: Workshop Aromatherapie

De winter is weer aangebroken. Al zijn de temperaturen er nog niet naar. Maar dat weerhoud ons er niet van om deze keer heerlijke verzorgingsproducten te maken voor de winter. Ik heb weer leuke producten bedacht om er weer een leuke en gezellige workshop van  te maken. Deze avond staat helemaal in het teken van de winter.

Wat gaan we maken?
  • voeten bad parels
  • Een roll on
  • Een roomspray
  • Een lippenbalsem

Alle producten die we gaan maken zijn op natuurlijke basis. Dit betekent dat er geen chemische middelen worden toegevoegd. En doordat je dit zelf gaat maken weet je ook precies wat er inzit. Een betere bescherming kan je niet hebben. Wil je hier bij graag aanwezig zijn? Dat kan. We hebben twee avonden gereserveerd.

  • Donderdagavond 2 februari 2023

De deur staat open vanaf 19:15 en we beginnen om 19:30 uur. We eindigen rond 21:30 uur.
De kosten van deze avond zijn € 35,00.

Dit is inclusief alle ingrediënten voor het maken van de producten en de etherische oliën, onbeperkt thee, koffie, sap met wat lekkers.

Heb je zin in een heerlijk gezellig avondje met misschien wel een aantal vriendinnen je eigen verantwoordelijke zonneproducten te maken, dan ben je van harte welkom. Geef je snel op door een mail te sturen naar info@dekleinevlinders.nl.