Workshop Aromatherapie

Nieuw: Workshop Aromatherapie in samenwerking met De Groene Linde

De lente is weer aangebroken. Al zijn de temperaturen er nog niet naar. Maar dat weerhoud ons er niet van om deze keer heerlijke zon producten te maken. Want de zon die gaat echt wel schijnen. Samen met Rebecca van De Groene Linde hebben we weer een leuke workshop gemaakt. Deze avond staat helemaal in het teken van de zon.

Wat gaan we maken?
  • Een heerlijke zonnebrandcrème/olie
  • Een aftersun
  • Een lippenbalsem met zonnebescherming erin

Alle producten die we gaan maken zijn op natuurlijke basis. Dit betekent dat er geen chemische middelen worden toegevoegd. En doordat je dit zelf gaat maken weet je ook precies wat er inzit. Een betere bescherming kan je niet hebben. Wil je hier bij graag aanwezig zijn? Dat kan. We hebben twee avonden gereserveerd.

  • Donderdagavond 19 april
  • Dinsdagavond 24 april

De deur staat open vanaf 19:15 en we beginnen om 19:30 uur. We eindigen rond 21:30 uur.
De kosten van deze avond zijn € 35,00.

Dit is inclusief alle ingrediënten voor het maken van de producten en de etherische oliën, onbeperkt thee, koffie, sap met wat lekkers.

Heb je zin in een heerlijk gezellig avondje met misschien wel een aantal vriendinnen je eigen verantwoordelijke zonneproducten te maken, dan ben je van harte welkom. Geef je snel op door een mail te sturen naar info@dekleinevlinders.nl.