Workshop Aromatherapie

De essentiële oliën waar ik mee masseer zijn ook zeer geschikt om er heerlijke producten van te maken en dat gaan we doen tijdens de workshops Aromatherapie. Van voetenbadparels tot een heerlijke lipbalsem of roomspray, de workshops Aromatherapie van De Kleine Vlinders zijn altijd een groot succes. Je gaat producten maken die niet alleen heerlijk ruiken, omdat ze bestaan uit etherische oliën zijn ze ook een weldaad voor lichaam en geest.

Alle producten die we gaan maken zijn op natuurlijke basis, dus 100% natuurlijk. Dit betekent dat er geen chemische middelen worden toegevoegd. En doordat je dit zelf gaat maken weet je ook precies wat er inzit. Een betere bescherming kan je niet hebben.

Wat gaan we maken?

  • Voetenbadparels
  • Roll on
  • Roomspray
  • Lippenbalsem

Alle producten die we gaan maken zijn op natuurlijke basis. Dit betekent dat er geen chemische middelen worden toegevoegd. En doordat je dit zelf gaat maken weet je ook precies wat er inzit. Een betere bescherming kan je niet hebben. Wil je hier bij graag aanwezig zijn? Dat kan.

vrijdagavond 7 juni vindt de eerstvolgende workshop plaats! 
De deur staat open vanaf 19:15 en we beginnen om 19:30 uur. We eindigen rond 22:00 uur.
De kosten van deze avond zijn € 35,00.

Dit is inclusief alle ingrediënten voor het maken van de producten en de etherische oliën, onbeperkt thee, koffie, sap met wat lekkers.

Heb je zin in een heerlijk gezellig avondje met misschien wel een aantal vriendinnen je eigen verantwoordelijke zonneproducten te maken, dan ben je van harte welkom. Geef je snel op via onderstaand formulier

Reviews workshop Aromatherapie

Onlangs heb ik bij Marja de workshop Aromatherapie gevolgd. Wat een feestje was dat. Schoenen uit, olietje kiezen en voetjes in het water. Heel rustgevend zo’n voetenbadje en ondertussen vertelde je de betekenis van de gekozen olie. Daarna hebben we een lippenbalsem, voetenbadparels en een inspirerend geurtje gemaakt. Heerlijke producten voor thuis. Je praktijk ziet er super netjes en professioneel uit. Je bent een vakvrouw in hart en nieren en ik raad anderen deze workshop dan ook van harte aan.

Lieve groetjes, Marieke

 

Samen met mijn dochter heb ik de workshop Aromatherapie gevolgd. Wat ontzettend leuk en gezellig was dat. Alleen al het kiezen van een olie (op intuïtie) was zo bizar en treffend. Marja vertelt van alles over de verschillende geuren (je krijgt nog net geen keuzestress) en begeleidt je tijdens de workshop. Alles wordt helder uitgelegd en het is allemaal heel makkelijk en leuk om te maken. Met allemaal heerlijke spullen gingen we weer naar huis.

Liefs, Sandra