Ervaringen

Ervaringen met betrekking tot de cursus babymassage

Ik heb samen met mijn kleine meisje super genoten van de lessen babymassage, ze geniet nog regelmatig van de massage, zo ontspannen dat ze zelfs inslaap valt. Ook een perfecte oplossing om de massage toe te passen tijdens buikkrampjes met positieve resultaten tot gevolg. We hadden een super leuk groepje en nog steeds leuk contact met de meiden! Marja bedankt! En, natuurlijk gaan we weer door voor de peutermassage. Liefs van ons.
Mireille Visser

Ik heb met mijn kleine meid de babymassage gedaan. Bij de massage is er een ontspannen sfeer. Je wordt goed geholpen en je krijgt verschillende technieken aangeleerd. Ook krijg je extra informatie over je baby. Als je baby een keer wat huilerig is dan is daar begrip voor. Je kan altijd bellen of mailen als er iets niet duidelijk is.
Wij hebben ervan genoten en ik zou het zo nog een keer doen.
Danielle koeman-Haenen

Mijn dochter en ik hebben het erg leuk bij je gehad! We voelden ons erg op ons gemak en je gooide zo je les om als Jaidey nog lag te slapen. Zo begonnen we eerst met de theorie met een lekkere kop thee om vervolgens daarna verder te gaan met de massage. Onze zeer drukke meid werd er heerlijk rustig van en je kon merken dat ze het heerlijk vond. Ik zal er thuis zeker mee doorgaan.
Ontzettend bedankt.
Monique Farenhorst

Ik ben nu voor de tweede keer de cursus babymassage aan het doen. Dit keer met allemaal nieuwe informatie en technieken. Zeer uitgebreid en fijn. Er word goed rustig en duidelijk uitgelegd en er is een fijne omgang. Erg fijn dat het een kleine groep is waarin je les krijgt. En het belangrijkste het heeft zo een fijn effect op je baby!
Sabine Berkhout-Reurslag

 

Ervaringen met betrekking tot de cursus Kindermassage

Ik heb bij Marja de cursus holistische kindermassage gevolgd. De sfeer was ontspannen en gezellig. We kregen duidelijke uitleg en er was genoeg ruimte om de theorie ook op elkaar te oefenen. Niet alleen mijn zoon (die er zichtbaar door ontspant) vraagt regelmatig naar een massage.. inmiddels weten ook genoeg vrienden en kennissen mij te vinden.
Wendy Beentjes

Mijn dochter Nina (destijds 7 jaar) zat af en toe niet lekker in haar vel. Ze had regelmatig buikpijn en ze vindt het ook lastig om met veranderingen om te gaan. Massage heeft sowieso al mijn interesse, maar het leek mij leuk om te leren hoe ik het beste mijn dochter kon masseren. De cursus is heel uitgebreid en ontzettend leerzaam. Daarnaast is het ook erg leuk om te doen. We beleven er allebei veel plezier aan (en regelmatig krijg ik ook een heerlijke hoofdmassage terug).
Sandra Kaandorp

 

Ervaring met betrekking tot kindercoaching
Ik ben met mijn dochter bij Marja geweest, omdat mijn dochter heel introvert is, een echte binnenvetter. Naast therapeutisch tekenen heeft Marja haar gemasseerd. Echt ongelofelijk wat een massage met je kind kan doen. Ik ben nu 1 x geweest en er is zo’n verandering. Er komt zoveel uit deze massage ik zou het iedereen aanraden.
Nancy Poland-Koomen