Nieuw: Kinderfeestje DIY lipgloss en badparels

Bij de Kleine Vlinders hangen de slingers al klaar voor de jarige job!
Ben je bijna jarig of ben je net jarig geweest en vind je het leuk om samen met je vriendinnen iets geurends en moois te maken, zodat iedereen een hele mooie herinnering heeft aan jouw feestje?

Dat kan vanaf nu bij De Kleine Vlinders met het unieke kinderfeestje Aromatherapie!
Er wordt natuurlijk eerst gezongen voor de jarige, de cadeautjes worden uitgepakt en er staat wat lekkers klaar. Daarna is het de hoogste tijd om heerlijk creatief bezig te zijn.

Lekker creatief aan de slag!

Vol passie en liefde neem ik (Marja) jullie mee in een heerlijk geurende wereld. We gaan een lipgloss maken (wel meer dan 1 😉) en heerlijk geurend (unicorn) badzout of badparels. Alle producten die we gaan maken bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en we werken met de zuiverste etherische oliën.

Daarna neemt Karin jullie mee in de creatieve wereld van de allermooiste kralen. We gaan zelf een pen ontwerpen en maken zodat je alle mooie herinneringen aan dit feestje kan opschrijven.

Wat krijg je en wat zijn de kosten?

Tijdens je feestje ben jij natuurlijk het stralende middelpunt! En er is aan alles gedacht.
De ruimte is mooi versierd. Jullie nemen plaats aan de grote tafel die al helemaal voor jullie is klaargezet. Natuurlijk ontbreekt het jullie aan niets: er is de hele middag limonade, iets lekkers èn een chippie. Om het feestje helemaal compleet te maken krijgt de jarige nog een kleinigheidje mee.

De kosten voor het feestje zijn € 22,50 p.p. (minimaal 4 personen, maximaal 8) en het duurt 2,5 tot 3 uur.

Kortom, voor een geurend, creatief, hip en origineel kinderfeestje moet je bij De Kleine Vlinders zijn.

Review Kinderfeestje Aromatherapie

“Dit is het leukste feestje van de wereld!” wordt tevreden gezegd vanaf de achterbank. Voldaan, blij en trots op zelfgemaakte lipgloss, badzout en een pen. Marja nam de meisjes van 7 een middagje mee in haar wereld van mooie oliën, zouten en overweldigende geuren. Er waren die middag nog meer mooie uitspraken. Een meisje vraagt: “Kan ik mijn kinderfeestje hier ook vieren?” En later fluistert een ander: “Dit is écht zó leuk.” En ook de ouders volgen later de avond: “M’n dochter liet net haar badzout zien en haar pen, helemaal trots!” Gevolgd door nog een ouder: “Wat een origineel feestje! Ze vond het superleuk en heeft net alle spulletjes laten zien!”
Marja, zo even naast jouw huidige werk iets nieuws, iets origineels organiseren, gaven de meisjes een indrukwekkende middag die ze niet snel zullen vergeten, want hun badzout zal komende tijd nog heerlijk geuren bij ieder momentje in bad. Dank je wel!

Paulien en David Weller