Must have zomerproducten!

Heerlijk hè, de zomer! De zon schijnt weer en we trekken er weer met z’n allen op uit. Maar met de zomer krijgen we wel weer last van prikbeesten. Je ziet ze niet, maar je hoort ze wel. En het ergste is misschien nog wel dat ze je uit je slaap houden. Of je zit ’s avonds nog even lekker op het terras word je daar lek geprikt door die muggen. En daarom is er BZZ OFF en Itsy Bitsy. Een mooi product dat deze zomer niet kan ontbreken en jou en je gezinsleden helpt te ondersteunen deze zomer.

Dit is de echte zomerhit.
Ik ben echt heel groot fan van dit product. Geen last meer van muggen en jeuk. En dat op een 100% natuurlijke manier wie wil dat nou niet.
Voor de allerkleinsten vanaf 6 maanden is er de BZZ OFF junior (vanaf 6 mnd) tegen die vervelende prikbeesten!

O, die muggen ook altijd! Wat zou het fijn zijn als die nou eens uit de buurt zouden blijven. Nou dat kan. De BZZ OFF is echt een ontzettend fijn product om te gebruiken om muggen en
andere prikbeesten te weg te houden. Het heeft geen negatieve gevolgen, omdat de Bzz Off is opgebouwd uit verschillende etherische oliën. Deze worden verdragen
door de huid maar de muggen, en ook vliegen, zullen ervan wegblijven. In onze Junior Bzz Off zijn alleen maar etherische oliën gebruikt die je veilig kan gebruiken bij kinderen. In de spray is geen alcohol verwerkt waardoor je deze ook met een gerust hart op de huid mag gebruiken van jouw kleintje.

ITSY BITSY junior vanaf 6 mnd tegen die vervelende jeuk van prikbeestjes, maar ook kwallen en brandnetels zorgen voor behoorlijk wat jeuk! De Itsy Bitsy roller zorgt ervoor dat de jeuk verdwijnt en de huid kalmeert.

Tips in gebruik
Gebruik de roller zo snel mogelijk na het prikken op de jeukende plek of bult. De basis oliën Kamille en Calendula zorgen voor een kalmerende werking en door etherische oliën zal de jeuk snel minder worden. Herhaal het aanbrengen meerdere keren per dag tot de jeuk helemaal verdwenen is.

Deze fantastische producten zijn er niet alleen voor je kleintje, maar er is natuurlijk ook een volwassen variant van beide producten. Je kunt deze op je lijf sprayen om zo de muggen op afstand te houden. Maar LET OP: niet in het gezicht. Deze spray mag gebruikt worden vanaf 6 jaar.

Heb je interesse in deze producten? Je kunt ze bij mij bestellen en komen halen.

Ik wens je een fijne zomer!

Liefs, Marja

 

Must have zomerproducten!