Groepscursus babymassage

De cursus bestaat uit vijf lessen van ieder circa 1,5 uur. We masseren in een warme kamer van ongeveer 23 graden. De baby ontspant zich hierdoor nog beter en koelt ook niet zo snel af.

Tijdens de massage zitten we op de grond. Je baby ligt op je benen. De grepen die we toepassen zijn zacht en teder. Het gaat om de liefdevolle aandacht. De grepen worden langzaam en ritmisch uitgevoerd. In elke les worden nieuwe grepen geleerd en reeds geleerde grepen herhaald.

We masseren met een natuurlijke olie (bijv. amandelolie), zodat je handen gemakkelijk over het huidje van de baby glijden. Je leert op een ontspannen en plezierige manier stapsgewijs het lichaam van je baby te masseren.

Tijdens de lessen worden ook verschillende thema’s behandeld, zoals darmkrampjes, huilen en basis bevestigend dragen. Je baby staat tijdens de massage altijd centraal.
De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal vier baby’s.

Cursusinfo

Locatie
De cursus babymassage wordt gegeven op woensdagochtend van 10.00 t/m 11.30 uur en donderdagochtend van 10.00 t/m 11.30 uur.
In overleg zijn ook andere dagdelen mogelijk.
De cursuslocatie is Wogmeer 54 in Hensbroek (vlakbij Heerhugowaard).

Startdata
Woensdagochtend 5 juni
vervolg data 12, 19, 26 juni & 3 juli

Woensdagochtend 17 juli

Kosten
De kosten voor vijf lessen bedragen € 140,00
incl. lesmateriaal, olie, koffie en thee met wat lekkers.

Groepscursus babymassage aan huis
Het is ook mogelijk om de groepslessen babymassage bij jou thuis te organiseren (regio Alkmaar Hoorn). Stel zelf een groepje samen (minimaal 2 baby’s) en in 5 lessen van 1,5 uur leer je alles omtrent babymassage.
De kosten hiervoor bedragen € 165,00 p.p.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de producten die ik bij deze cursus aanbied.

Heb je vragen neem dan contact met mij op 06-126 406 28 of meld je direct aan middels de button hieronder.

 

 

Privé cursus babymassage aan huis

Het is ook mogelijk om thuis privés les babymassage te volgen. In onderling overleg plannen we dan drie lessen van elk 1,5 uur.
Het grote voordeel is dat ik aan huis kom, zodat de baby in de vertrouwde omgeving blijft.
De privé cursus is ideaal voor kwetsbare baby’s of kindjes die veel te vroeg geboren zijn of een ziekenhuiservaring hebben.

De kosten voor de privé lessen bedragen € 190,00 dit is inclusief het lesmateriaal, olie en de reiskosten. Binnen een straal van 10 km.
Het is ook mogelijk om de privéles in mijn praktijk te komen volgen. De kosten voor de privéles in mijn praktijk bedragen € 170,00 dit is inclusief het lesmateriaal , olie en thee/ koffie met iets lekkers