Babymassage

Het is ook mogelijk om privéles babymassage te volgen. In onderling overleg plannen we dan drie lessen van elk 1,5 uur. Het grote voordeel hiervan is dat jij en je baby 1 op 1 aandacht krijgen. Deze cursus kan plaatsvinden bij De Kleine Vlinders of bij jou thuis. Het grote voordeel bij jou thuis is dat de baby in de vertrouwde omgeving blijft.

De privécursus is ideaal voor kwetsbare baby’s of kindjes die veel te vroeg geboren zijn of een ziekenhuiservaring hebben.

Inhoud van de cursus
De cursus bestaat uit drie lessen van ieder circa 1,5 uur. We masseren in een warme kamer van ongeveer 23 graden. De baby ontspant zich hierdoor nog beter en koelt ook niet zo snel af.

Tijdens de massage zitten we op de grond.

Je baby ligt op je benen. De grepen die we toepassen zijn zacht en teder. Het gaat om de liefdevolle aandacht. De grepen worden langzaam en ritmisch uitgevoerd. In elke les worden nieuwe grepen geleerd en reeds geleerde grepen herhaald.

We masseren met een natuurlijke olie (bijv. amandelolie), zodat je handen gemakkelijk over het huidje van de baby glijden. Je leert op een ontspannen en plezierige manier stapsgewijs het lichaam van je baby te masseren.

Tijdens de lessen worden ook verschillende thema’s behandeld, zoals darmkrampjes, huilen en basis bevestigend dragen. Je baby staat tijdens de massage altijd centraal.

Cursusinfo

Locatie
De privécursus babymassage wordt gegeven bij jou thuis maar kan ook bij De Kleine Vlinders, Wogmeer 54 in Hensbroek (vlakbij Heerhugowaard).

Kosten
De kosten voor drie lessen bedragen € 170,00 (locatie De Kleine Vlinders) en € 190,00 op een thuislocatie (regio Alkmaar-Hoorn)
incl. lesmateriaal, olie, koffie en thee met wat lekkers.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de producten die ik bij deze cursus aanbied.

Heb je vragen neem dan contact met mij op 06-126 406 28 of meld je direct aan middels de button hieronder.