Olie bij hoog sensitieve kinderen

Nieuw bij De kleine vlinders: de mooie lijn etherische oliën speciaal voor baby’s peuters en kinderen van de Groene Linde.
De oliën van deze lijn kunnen goed ingezet worden bij de kinderen met een specifieke vraag of uitdaging.
Zo zijn er o.a voor de baby, peuter en kinderlijn de volgende oliën:

 • Kattenzelf: Om gewoon jezelf te zijn
  Kinderen hebben de neiging om zich aan te passen aan de omgeving met als gevolg dat ze zichzelf helemaal verliezen. Door Kattenzelf te gebruiken voelen de kinderen zich beter, zijn weerbaarder en kunnen voor zichzelf opkomen.
 • Leeuwenkracht: kom maar op! Je kunt het!
  Voor kinderen die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Leeuwenkracht geeft het kind wat meer daadkracht.
 • Beschermbeer : Ik bescherm je, je bent veilig
  Beschermbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. Goed te gebruiken bij grote veranderingen bijvoorbeeld een verhuizing of een scheiding van de ouders.
 • Slaap schaapje: ga maar lekker slapen kleintje
  Om fijn te gaan slapen.

Voor de hoogsensitieve kinderen (en volwassenen) zijn er o.a. de volgende oliën:

 • Speak: spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen
  Als je niet spreekt over wat je bezig houdt, wat je meemaakt en wat je voelt, kunnen emoties zich opkroppen en later om een kleinigheid als een explosie worden geuit. Dit is natuurlijk nooit je bedoeling en je voelt je schuldig dat het is gebeurt. Deze geur frequentie geeft je de kracht om voor jezelf op te komen en je uit te spreken zodat jouw energie kan stromen en je in harmonie met je omgeving kan functioneren.
 • Self love: liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken
  Omdat het dagelijkse leven als HSP-er hard kan binnenkomen, waardoor je vaak een gevoel van onmacht ervaart. Je voelt je niet thuis en je zoekt de oorzaak van de dingen bij jezelf. Realiseer je dat je goed bent zoals je bent en dat je vanuit je eigen ‘zijn’ je kunt verbinden met de wereld. Jij als HSP bent nodig om je licht hier op aarde neer te zetten, sluit je alsjeblieft niet af.
 • Me-i am: ik-kracht. Weet wie je bent en dat je goed bent zoals je bent
  Voel je veilig om jezelf te zijn met alles wat je bent. Ga in je eigen kracht staan en wees op aarde en besef je dat je deel uitmaakt van het grote geheel. Al heel vroeg in je leven hebt je het gevoel gekregen dat je erbuiten staat. Het lukte je niet om deel te worden van een groep en je te verbinden. Je voelde je onbegrepen, niet serieus genomen en niet gehoord. Dit gevoel heeft je gevormd en je denkt dat je niets waard bent, dat je er niet toe doet. Ga in je kracht staan.
 • Pull in: Om rust te brengen.
  Drukke gedachten, geen focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je je energie te veel verspreidt. Zowel in gedachten stromen als in lichamelijke onrust. Als HSP-er is jouw aura groot en ijl. Wat als gevolg heeft dat je veel ruis oppikt van andere mensen. Door de Pull In te gebruiken zal je aura compacter worden en dichter tegen je lichaam aan zitten. Dit geeft een gevoel van geborgen zijn, je blijft beter bij jezelf en de indrukken van je omgeving komen niet zomaar bij je binnen denderen.
  Vooral jonge kinderen die heel veel last hebben van prikkels hebben baat bij deze frequentie. Doordat hun energie niet meer zo is uitgewaaierd zullen ze veel minder last hebben van de indrukken om hen heen. Dit geldt natuurlijk ook voor grote mensen!

Alle oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt en ingezet worden.
Ben je nieuwsgierig geworden of deze oliën iets kunnen betekenen voor jou of je kinderen?
Kom gerust eens langs om kennis te maken met de oliën. Alle oliën zijn gewoon bij mij in de praktijk te koop. Samen kijken we dan welke olie het beste geschikt is en hoe we deze kunnen inzetten. Uiteraard kun je ook kennis maken met de massage die ik geef voor kinderen. Hierbij zullen ook de oliën worden ingezet voor een nog beter resultaat.